Facebook

Beste voorversterkers 2021

Lees meer

Voor ieder die het meest uit zijn speakers wil halen en geen genoegen neemt met de beperkte audio prestaties van een geïntegreerde versterker, is er de mogelijkheid een splitsing te maken tussen een voor- en eindversterker. De voorversterker wordt ook wel een processor genoemd, hier worden de bronnen digitaal of analoog op aangesloten, waarna de voorversterker het signaal meestal analoog (RCA of XLR) naar de eindversterker stuurt.

Lees minder

Medium klasse € 500,- tot € 1.499,-

Advance Paris X-P500

De Advance Paris X-P500 is een veelzijdige en goed klinkende voorversterker met tal van aansluitmogelijkheden. Maar liefst 8 analoge RCA inputs en een phono MM/MC input voor een draaitafel. Ook een XLR in- en output, 2 optische- en een coaxiaal digitale input en een USB-audio input zijn aanwezig. Ook heel bijzonder voor zijn prijs is de dual-mono opbouw. Beide kanalen zijn volledig gescheiden met elk een eigen ringkern transformator wat resulteert in uitstekende stereobeeld.

Lees meer over de Advance Paris X-P500

Premium klasse € 1.500,- tot € 2.999,-

Rotel RC-1590 zwart

Deze zeer complete voorversterker van Rotel beschikt over iedere aansluitmogelijkheid die je je maar kunt bedenken. Denk hierbij aan RCA, phono, optisch- en coaxiaal digitaal, XLR in en uit en een USB-DAC aansluiting. Daarnaast is ook Bluetooth aptX aan boord. Belangrijk ook natuurlijk is zijn uitmuntende prestatie, wat te danken is aan het meer dan verfijnde Rotel Balanced Design concept wat is toegepast.

Lees meer over de Rotel RC-1590 zwart

Premium klasse € 3.000,- tot € 4.999,-

Rotel Michi P5 zwart

Nog een topper van Rotel is de Michi P5 voorversterker. Te combineren met de Michi S5 (stereo eindversterker) of tweemaal de Michi M8 (mono eindversterker). Samen vormen zij de toplijn van Rotel welke drie jaar in ontwikkeling is geweest en dat is te horen! Met zijn geweldige signaalverwerking, Dual AKM 32-bit DAC’s en een breed scala aan aansluitmogelijkheden is er niets dat deze voorversterker niet aan kan.

Lees meer over de Rotel Michi P5 zwart

High-end klasse € 5.000,- tot € 9.999,-

Naim NAC 282

De analoog liefhebber kan zijn vingers aflikken bij de NAC 282 van Naim Audio. Dit onvervalste staaltje van ultieme Britse geluidskwaliteit vormt het hart van een menig ultieme hifi installatie. De volumeregeling is zo genuanceerd dat de aansturing van high-end versterkers op de juiste wijze verloopt. Al met al is uitzonderlijke geluidskwaliteit het geen wat de NAC 282 je te bieden heeft.

Lees meer over de Naim NAC 282

High-end klasse vanaf €10.000,-

McIntosh C2700

De McIntosh C2700 is een high-end buizen voorversterker voor de meest veeleisende audioliefhebber. Hij beschikt over zeer hoogwaardige componenten en een bijzonder goede hoofdtelefoonaansluiting. Ook heeft hij tal van aansluitmogelijkheden zoals een zeer hoogwaardige phono MM- en MC aansluiting, 3x XLR in en 3x XLR uit, 2x optisch- en 2x coaxiaal digitaal, HDMI ARC en USB-B. Geniet van elke nuance in jouw muziek.

Lees meer over de McIntosh C2700

Zit jouw favoriete voorversterker hier niet bij? Bekijk dan het complete assortiment voorversterkers bij iEar’.

HVS Award