Facebook
Grimm Audio

Grimm Audio

Ga direct naar: Alle producten

Grimm Audio is opgericht in 2004 en is gevestigd in Eindhoven, Nederland. Het oorspronkelijke doel was om het meesterschap van de grootste geesten van audio-experts te combineren en dat gebeurt nog steeds. Alle Grimm Audio producten hebben het gezamenlijke inzicht van bekende wetenschappers op het gebied van audio-elektronica, akoestiek en fysica, gecombineerd met een intuïtie die voortbouwt op de ervaring van jarenlang gericht luisteren, professionele techniek en audiofiel enthousiasme.
 
Het eerste product, de AD1 discrete 1 bit analoog naar digitaal converter, is nog steeds de maatstaf voor geluidskwaliteit. Een klassiek muzieklabel zoals Channel Classics heeft zijn reputatie met deze converter versterkt. Bij het verfijnen van het klokcircuit van de AD1, werd de CC1-masterklok ontwikkeld, die wordt gemeten als de laagste jitter-masterklok in de professionele audio-industrie. Het dient als de digitale hartslag van veel studio’s over de hele wereld.
 
Voor de bekende Wisseloord studio’s in Nederland is de TPR serie studiokabels ontwikkeld, die neutrale prestaties biedt voor een betaalbare prijs. Vervolgens kwam het vlaggenschip van Grimm Audio, het LS1-afspeelsysteem. Het wordt alom geprezen als ‘het beste complete audiosysteem ter wereld’ en dient als referentie in verschillende studio’s en als bron voor muzikaal plezier in veel woonkamers. De MU1-muziekspeler gaat nog een stap verder en voert een nieuwe weg naar perfectie.
 
Grimm Audio gebruikt het hoogste niveau van technische en audiofiele kennis om audioapparatuur te bouwen die geen equivalent heeft.

Grimm Audio wiki

  • Oprichting: 2004
  • Oprichter: Eelco Grimm, Guido Tent
  • Eigenaar: Grimm Audio B.V.
  • Hoofdvestiging: Eindhoven

Alle Grimm Audio producten

Category
iEar's advies
10.849 - 11.651

Toont alle 3 resultaten

Grimm Audio MU1 audio streamer
iEar's keuze
 
 
Award
audio streamer
Voorraad
 10.850,00
Grimm Audio MU1 8TB SSD audio streamer
iEar's keuze
 
 
 
audio streamer
Bestelbaar
 11.650,00
Grimm Audio MU1 2TB SSD audio streamer
iEar's keuze
 
 
 
audio streamer
Bestelbaar
 11.200,00

Advies nodig of zelf uitproberen?

Kom naar onze winkel voor een demonstratie. Onze adviseurs helpen je tot in de details vergelijken.

HVS Award