Facebook

Corona maatregelen

Corona maatregelen

CORONA MAATREGELEN IEAR’ | ULTIMATE SOUND AND VISION
 
vanaf 28 april 2021 – winkels regulier geopend (met in acht neming van de corona regels)
3 maart 2021 t/m 27 april 2021 – winkels op afspraak geopend
15 december 2020 t/m 2 maart 2021 – winkels gesloten
 
WINKELEN / ADVIES / DEMONSTRATIE
Ons team van deskundige, ervaren en vooral enthousiaste adviseurs is in de winkel en ook op afstand beschikbaar voor deskundig advies. Zij zullen je met volle passie en toewijding adviseren over ons volledige assortiment. We zijn hiervoor ook volgt bereikbaar:
Telefoon 088 – 5443510
Email iear@iear.nl
Whatsapp 06-43005525
Facebook facebook.com/ieartilburg/
 
Winkelen en demonstraties zijn weer regulier mogelijk, voor demonstraties bij voorkeur op afspraak zoals we dat ook al voor de corona periode deden.
 
LEVERINGEN EN INSTALLATIES
Deze kunnen normaal (met jouw instemming) worden uitgevoerd. Het afleveren van bestellingen en het uitvoeren van installaties gaat dus onverminderd door.
 
ONLINE BESTELLINGEN
Ook online bestellen en het verzenden van bestelling gaat onverminderd door. Hierbij dient wel rekening te houden met ongekende drukte bij pakketdiensten en eventuele vertraging.
 
REPARATIES
Producten die gerepareerd moeten worden, kunnen worden gebracht bij één van de winkels en daar ook weer worden opgehaald wanneer de reparatie is uitgevoerd.
 
MAGAZIJN
Leveringen van goederen kunnen zoals gebruikelijk gedaan worden in ons magazijn: st. Ceciliastraat 34, Tilburg.
 
Wij doen er alles aan om voor jou en voor onze medewerkers een veilige omgeving te creëren, waarbij we je tevens zo goed mogelijk van dienst willen zijn. Indien wij maatregelen verder moeten aanscherpen of aanpassen dan zullen wij dat doen en jou hierover informeren. Wij rekenen op je begrip!
 

HVS Award